Η Αρθρογραφία είναι μονόδρομος για την ψηφιακή ανάδειξη της επιχείρησής σας!

Η σύνταξη των άρθρων θα πρέπει να προσφέρει χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες στον αναγνώστη ενώ παράλληλα το περιεχόμενό των δημοσιεύσεων θα πρέπει να είναι σύντομο και περιεκτικό μα πάνω απ’ όλα ευκολονόητο. Θα πρέπει να χρησιμοποιεί βατή και απλή γλώσσα και να είναι μοναδικό και πρωτότυπο περιεχόμενο.

Διαβάστε Περισσότερα
1 λεπτά ανάγνωσης

Πλέον το Facebook προβάλει στον τοίχο των χρηστών περιεχόμενο το οποίο προάγει την αλληλεπίδραση μεταξύ φίλων. Θα παρουσιάζει λοιπόν περισσότερες δημοσιεύσεις (post) που έχουν δημιουργηθεί από φίλους προς φίλους και πολύ λιγότερα από post που έχουν αναρτηθεί σε facebook pages.

Διαβάστε Περισσότερα
1 λεπτά ανάγνωσης

Δημιουργούμε ποιοτικό και χρήσιμο περιεχόμενο για προβάλουμε σωστά και αποτελεσματικά τις υπηρεσίες που προσφέρετε, τα προϊόντα / είδη που διαθέτετε και φυσικά το «band» της επιχείρησή σας.

Διαβάστε Περισσότερα
1 λεπτά ανάγνωσης

Αρθρογραφία είναι η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου και ανάρτησή του στην ιστοσελίδα σας και κοινοποίηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Το υλικό που παράγουμε είναι ...

Διαβάστε Περισσότερα
2 λεπτά ανάγνωσης

Vlog ονομάζουμε τον ιντερνετικό χώρο που ανεβάζουμε δικό μας περιεχόμενο υπό μορφή video. Δηλαδή είναι ένα blog με videos ή αλλιώς Vlog. Το vlogging είναι η διαδικασία του να παράγεις video περιεχόμενο, είναι ένα φαινόμενο το οποίο έγινε ευρέως γνωστό τα τελευταία πέντε-επτά χρόνια. Με πιο απλά λόγια, το vlogging είναι το καινούργιο video blogging trend.

Διαβάστε Περισσότερα
1 λεπτά ανάγνωσης